είστε εδώ : Αρχική σελίδα> Σχετικά με τον Bosuer
Το προφίλ της εταιρείας

60+

αριθμός
διπλώματα ευρεσιτεχνίας

300

αριθμός
υπαλλήλους

2002

εταίρα
θεμελιώθηκε

 In 2010, the Bossell cross-country racing team was formally established to participate in all the events of the China Cross-Country Motorcycle Championship and other cross-country motorcycle events in China. Its members are all top national athletes, national champion drivers, and many outstanding technical personnel. As the racing team continues to mature and grow, the Bossell Racing Team not only participates in the National Motocross Championship, the National Motocross Open, and the National Motocross Invitational Tournament, but also participates in field races, fun games, club leagues and so on in the industry. Bossell Racing Team has repeatedly won the honorary titles of individual, team championship, best team, etc.

Ιστορία ανάπτυξης
Η Zhejiang Bosuer Motion Apparatus Co., Ltd. ιδρύθηκε το 2002 και ειδικεύεται στην κατασκευή, το σχεδιασμό, την παραγωγή, τις πωλήσεις και το σέρβις της βιομηχανίας μοτοσικλετών εκτός δρόμου.
Η αξία των εξαγωγών της BOSUER υπερβαίνει τα 30 εκατομμύρια USD ετησίως και η πληρωμή φόρου υπερβαίνει τα 10 εκατομμύρια RMB. Η νέα άδεια γης εργοστασίου εκδόθηκε από την κυβέρνηση, αυξάνει την παραγωγική ικανότητα της εταιρείας. Η γκάμα των χωμάτινων ποδηλάτων καλύπτει από 50cc έως 450cc. Η ομάδα κατέκτησε συνολικά 38 πρωταθλήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς και η δευτεραθλήτρια έχει 18 τρίτους.
Η αξία των εξαγωγών της BOSUER υπερβαίνει τα 20 εκατομμύρια USD ετησίως. Η κυβέρνηση της κομητείας βράβευσε τους 100 κορυφαίους φορολογούμενους στον BOSUER. Η σειρά Model M και το PH12A είναι μοντέλα με τις κορυφαίες πωλήσεις της BSE. Η ομάδα αγώνων BOSUER κέρδισε 16 πρωταθλήματα και 16 επιλαχόντες.
Η BOSUER ανέπτυξε με επιτυχία νέο ποδήλατο motorcross υψηλής ποιότητας από κράμα, το οποίο ονόμασε σειρά M. Η ομάδα αγώνων BOSUER παίρνει το πρωτάθλημα CMSC, τον πρωταθλητή της ομάδας. Ταυτόχρονα ιδρύθηκε το τμήμα Harverdtex.
Ο BOSUER έγινε αντιπρόεδρος της ένωσης σπορ οχημάτων αναψυχής Zhejiang και διευθυντής της ειδικής επιτροπής μη οδικών μοτοκρός της επαρχίας Zhejiang.
Η BOSUER ανέπτυξε τα νέα μοντέλα: η σειρά J, η J5 έγινε η πρωταθλήτρια μοτοσυκλέτα. Η ομάδα αγώνων BOSUER πήρε το πρωτάθλημα CMSA, τον πρωταθλητή της ομάδας.
Η BOSUER ανέπτυξε αγωνιστική μοτοσικλέτα 189cc, 250cc χώμα και κέρδισε 8 πρωταθλήματα, 6 επιλαχόντες, 7 επιλαχόντες εθνικά πρωταθλήματα, εγχώριους πρωταθλητές, πρωταθλητές ομάδων και η BTL189 έγινε η πρωταθλήτρια μοτοσυκλέτα.
Η BOSUER ανέπτυξε μοντέλα της σειράς PH10 απέκτησε νέες πρακτικές πατέντες και ίδρυσε την αγωνιστική ομάδα BOSUER
Η BOSUER μετακόμισε στο νέο εργοστάσιο που χρησιμοποιείται τώρα.
Η BOSUER τίμησε το βραβείο «Large Taxpayer» από την κυβέρνηση Wuyi, έγινε η κορυφαία 50η εταιρεία στο Wuyi.
Η BOSUER εξουσιοδότησε επίσημα την άδεια εξαγωγής, λάβετε το κυβερνητικό βραβείο για εξαγωγή 10 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ
Η Wuyi BOSUER ιδρύθηκε, η εταιρεία επικεντρώθηκε στην επιχείρηση μοτοσικλετών εκτός δρόμου.
Η ομάδα δημιουργών BOSUER ιδρύθηκε στο Yongkang για την επιχείρηση ηλεκτρικών ποδηλάτων και ανταλλακτικών.
2017
2016
2015
2014
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2005
2002
πιστοποιητικό ευρεσιτεχνίας
Η BOSUER κατέχει τα προϊόντα εκτός δρόμου μεγαλύτερης εμβέλειας από την Κίνα, όλα τα μοντέλα δημιουργούνται και σχεδιάζονται αποκλειστικά από την BOSUER R&D, κατέχει περισσότερες από 60 πατέντες και αυξάνει την ποσότητα των petants καθώς αναπτύσσονται νέα προϊόντα.
εγκαταστάσεις παραγωγής
Το εργοστάσιο BOSUER καταλαμβάνει 20,000 τετραγωνικά μέτρα, με κτήμα 45,000 τετραγωνικά μέτρα και 300 υπαλλήλους.
συγκόλληση ρομπότ
συγκόλληση ρομπότ
Χειροκίνητη συγκόλληση
Χειροκίνητη συγκόλληση
Μηχανή διάτρησης
Μηχανή διάτρησης
Καλούπια
Καλούπια
Εργαστήριο Συγκολλήσεων
Εργαστήριο Συγκολλήσεων
Μηχάνημα λυγίσματος
Μηχάνημα λυγίσματος
Γραμμές Παραγωγής
Γραμμές Παραγωγής
Γραμμές Παραγωγής
Γραμμές Παραγωγής
Γραμμές Παραγωγής
Γραμμές Παραγωγής
Γραμμές Παραγωγής
Γραμμές Παραγωγής
Γραμμές Παραγωγής
Γραμμές Παραγωγής
Γραμμές Παραγωγής
Γραμμές Παραγωγής
bosuer σε όλο τον κόσμο
Η BOSUER έχει δημιουργήσει επιχειρηματικές σχέσεις με περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές, όπως η αγορά της ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ουκρανία, οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Λευκορωσία, ο Καναδάς, η Κολομβία, ο Εκουαδόρ, το Περού, η Χιλή, η Αργεντινή, η Ινδονησία και ούτω καθεξής.
Χώρα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις
Γροιλανδία
Canada
Αμερική
Βραζιλία
Αργεντίνη
Sweden
Γαλλία
Ισπανία
Russia
Λευκορωσία
Ιράκ
Κίνα
Νότια Κορέα
India
Νίγηρας
South Africa
Μαδαγασκάρη
Australia